skm.lt inf. 2018 m. rugpjučio 3 d. 17:08 Siųsti nuorodąSiųsti nuorodą   |   SpausdintiSpausdinti   |   Komentarai

12 priežasčių lankyti krepšinio treniruotes

Sostinės krepšinio mokykla (SKM) 12-ajam savo sezonui ruošiasi su nauju šūkiu – #SKMDaugiauNeiKrepšinis.

Sostinės krepšinio mokykla kviečia sportuoti net ir darželinukus
Dmitrijaus Radlinsko nuotr.
Sostinės krepšinio mokykla kviečia sportuoti net ir darželinukus
Sostinės krepšinio mokykla (SKM) 12-ajam savo sezonui ruošiasi su nauju šūkiu – #SKMDaugiauNeiKrepšinis. 2007 m. įsikūrusi organizacija greitai atrado krepšinį mylinčius vilniečius ir šiuo metu yra didžiausia krepšinio mokykla Lietuvoje, pasirengusia 2018–2019 m. sezone dar labiau praplėsti savo veiklą.
 
„Gyvename konkurencinėje aplinkoje ir esame sportinių rezultatų siekianti mokykla. Tačiau svarbios gyvenimo pergalės ne visada pasiekiamos aikštėje. Naujojo sezono šūkis #SKMDaugiauNeiKrepšinis atspindi mūsų norą padėti savo auklėtiniams padėti atrasti didžiąją savo aistrą, įsitvirtinti profesiniame gyvenime, skatinti sveiką šeimų gyvenimo būdą bei laisvalaikį kartu. Krepšinis tinkamose rankose gali virsti puikiu gyvenimo ambasadoriumi. Tikimės, kad šis šūkis dar labiau sutelks visą SKM bendruomenę. Kiekvienas žmogus ar šeima siekia kažko daugiau, turi konkrečių planų, tikslų. Mes galime tapti tų gerųjų pokyčių ir permainų pradžia!“, – prisijungti prie SKM ragina mokyklos direktorius Justas Jankauskas.  
 
Praėjusį sezoną SKM marškinėlius vilkėjo 1800 moksleivių ir dar tiek pat darželinukų. Nors šie skaičiai įspūdingi, tarp prioritetinių SKM krypčių visuomet buvo ne tik sportinis ugdymas, bet artimo ryšio su auklėtiniais, jų tėveliais ir jų šeimos nariais sukūrimas palaikymas.
 
Rugsėjį, pravėrus SKM duris, Tavo šeimos gyvenimas pradės keistis. Jis taps įdomesnis. Treniruotės, betarpiškas bendravimas su treneriais, sveikas gyvenimo būdas, pažintiniai ir pramoginiai renginiai visai šeimai, susitikimai su sporto ir pramogų industrijos įžymybėmis įkvėps, paskatins, praturtins jūsų kasdienybę.
 
Ikimokyklinio amžiaus darželinukų (4–6 metų), moksleivių (7–18 metų) ir jų tėvelių laukiame atvirų durų dienose. Jose aptarsime jūs lūkesčius ir rekomenduosime būtent jums tinkamiausią kryptį. 


 
PATEIKIAME 12 ARGUMENTŲ, kodėl verta tapti SKM dalimi ir kartu leistis į krepšinio kelionę.
 
1. AUGINAME LIETUVOS RINKTINIŲ NARIUS. SKM auklėtiniai 2017–2018 m. atstovavo U14, U15 ir U16 amžiaus jaunimo rinktinėms ir ateityje tokių krepšininkų gretos turėtų didėti.
 
2. SIEKIAME BŪTI GERIAUSIAIS. Nuolat kopiame Lietuvos moksleivių krepšinio lygos („LIDL–MKL“) sportinių rezultatų reitinge ir šiuo metu jame užimame antrąją vietą. Iki viršūnės liko vienintelis žingsnis. Nori jį žengti kartu su mumis? 
 
3. TRENIRUOTĖS ARČIAUSIAI JŪSŲ NAMŲ IR JUMS PATOGIU LAIKU. Nuolat greitėjant gyvenimo tempui kiekviena valanda ir minute tampa vertingesnė. Negaiškite savo brangaus laiko transporto kamščiuose.
 
4. SPECIALIZUOTI TRENERIAI.  SKM treneriai – naujausias krepšinio ir vaikų psichologijos tendencijas sekantys, patyrę ir motyvuoti savo srities specialistai. Dar nuostabiau yra tai, kad treneriai specializuojasi įvairiose amžiaus ir meistriškumo grupėse. Tikslo siekti lengviau, kai sutampa požiūriai, norai ir galimybės.  Darželinukų sveikatinimas, laisvalaikio forma ar profesionalumo siekis? Koks tavasis tikslas? Ateik, išsirink ir leisimės į krepšinio kelionę. 
 
5. RUNGTYNIŲ PATIRTIS. Visi SKM auklėtiniai, nepriklausomai nuo jų meistriškumo lygio, treniruotėse išlavintus sugebėjimus demonstruoja oficialiose rungtynėse – SKM „VitirON KIDS" čempionate.
 
6. KARJEROS DIENOS. Siekiame, kad kuo daugiau SKM auklėtinių įsitvirtintų sporto industrijoje. Organizuojame susitikimus su sporto pasaulyje sėkmingai įsitvirtinusiomis asmenybėmis – sporto komentatoriais, sporto žurnalistais, operatoriais, fotografais, skautingo specialistais, teisėjais, sekretoriato darbuotojais ir kitais savo srities profesionalais. Jie motyvuoja jaunuosius krepšininkus ieškoti ir atrasti didžiąją savo gyvenimo aistrą, o ją atradus, pataria, kaip judėti pasirinktu keliu ir siekti savojo tikslo.
 
7. ANALOGO EUROPOJE NETURINTIS DARŽELIŲ ČEMPIONATAS. Kai tik vaikas pradeda žaisti krepšinį, jo  viduje formuojasi disciplina, drausmė, komandinio darbo suvokimas, sveikos gyvensenos pagrindai. Jis žino, kaip reikia dirbti, kaip reikia siekti  užsibrėžtų tikslų. Be to, darželinukai mokosi kontroliuoti savo emocijas Tai – be galo svarbu.
 
8. ŠEIMŲ LAISVALAIKIS IR SVEIKATINIMAS. Pramoginių ir sveikos gyvensenos renginių kalendoriuje savo mėgstamas veiklas atras visi – moksleiviai, mamytės, tėveliai, broliukai, sesutės ir kiti šeimos nariai bei jų draugai.
 
9. PARTNERYSTĖ SU VILNIAUS „RYTO" KLUBU. SKM auklėtiniai ir jų šeimos yra svarbi Lietuvos sostinės krepšinio bendruomenės dalis. Susitikimai su profesionaliais krepšininkais, treniruotės, motyvaciniai pokalbiai – tai tik dalis to, kas laukia artėjantį sezoną.
 
10. IŠSKIRTINIAI PASIŪLYMAI. SKM palaiko draugiškus santykius su sporto ir pramogų organizacijomis, todėl savo auklėtinių šeimoms nuolat galime pateikti išskirtinius pasiūlymus. 
 
11. BETARPIŠKAS BENDRAVIMAS. Naršymas internete ir bendravimas socialiniuose tinkluose tapo neatsiejama mūsų kasdienybės dalis. Tai – nuostabių galimybių laukas, kuriame garsiname  savo mokyklos herojus ir pasakojame įtraukiančias jų sėkmės istorijas. 
 
12. MES SIEKIAME DAUGIAU. Profesionaliais krepšininkais tampa ne visi, todėl dedame maksimalias pastangas, kad SKM lankęs moksleivis taptų lyderiu ir gyvenime. Siekiame, kad mūsų mokyklą lankę vaikai drąsiai žengtų gyvenimo keliu, būtų sveiki, socialiai atsakingi, savarankiški, veržlūs ir sėkmingi visuomenės nariai. Tikime, kad SKM organizacijos puoselėjamos vertybės atveria duris į kokybiškesnį santyki su savimi ir pasauliu.
 
Daugiau informacijos apie mūsų veiklą visada rasite oficialioje mokyklos svetainėje SKM.lt ir socialiniuose tinkluose, o iškilus bet kokiems klausimams, visuomet laukiame jūsų laiškų (info@skm.lt) arba skambučių (8 679 24 419).
Daugiau naujienų iš kategorijos Pulsas
KOMENTARAI
 
 

LSD "Žalgiris" sporto bazė

Olimpiečių g. 17, Vilnius 852751477
 

Savicko sporto klubas

Ąžuolyno 7, Vilnius 852362223
 

EFFECTUS

Laisvės pr. 60, Vilnius 852414493, 868740701
 

ROYAL ATHLETIC CLUB

M.K.Čiurlionio g. 84A, Vilnius 852159383
 

SUPERGYM

Laisvės pr. 82, Vilnius 852703132
 

Šokių studija „Kandela“

Savanorių pr. 178, Vilnius 8 686 528 13 info@kandela.lt

EgoForte

Savanorių pr. 124 A, Vilnius 852161919 info@egoforte.lt
 

Žalgirio sporto kompleksas

A. ir J. Gravrogkų g. 4, Kaunas, 837351620, 8604 03155
 

Sporto kompleksas Sugihara

Č.Sugiharos g. 3, Vilnius (8 5) 270 57 10
 

„Geležiniai žmonės“

Jurbarko g. 2, Kaunas 837 264470 837 314093
 

Teniso aikštynas "EcoTENNIS"

VŠĮ ,,Ekotenisas” Draugystės g. 10, Kaunas info@ecotennis.lt + 370 640 46661, + 370 37 452852
 

Sporto klubas "Margiris"

Naujoji g. 52, Alytus

"Victoria Gym"

Trinapolio g.11, Vilnius
 

FORUM Sporto klubas

Konstitucijos pr. 26, Vilnius
 

"Vilniaus Sigmos" sporto centras

Kalvarijų g. 125, Vilnius
 

Sporto klubas "Žalgiris"

Ūdrijos g. 2a, Alytus
 

Sporto ir sveikatingumo klubas "Šaulė"

Ugniagesių g. 8, Alytus
 

Sporto ir sveikatingumo centras "Ąžuolynas"

Sporto g. 3, Kaunas
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas